ZEVMB-paspoort Afspraak Ouderplatform 2CU

Beschrijving

Het Ouderplatform ZEVMB van 2CU is een online community van ouders met een ZEVMB-kind. Je kunt daar informatie vinden en delen over waar je tegenaan loopt. Zoals de zorg voor je kind, gezin of voor jezelf. Of misschien zoek je tips op het gebied van wonen, vakantie, werk, mantelzorg en (levend) verlies. Wat je ook wilt delen, op het Ouderplatform zijn andere ouders om naar je te luisteren. Ook worden er nieuws, informatie en tips over ZEVMB geplaatst. De knelpunten die op het Ouderplatform aan de orde komen, worden meegenomen in de ZEVMB-verbeteragenda van Wij zien je Wel, waarin knelpunten én oplossingen worden beschreven.  

 

Zo werkt het 

Als je lid wilt worden van het Ouderplatform ZEVMB van 2CU heb je een ZEVMB-paspoort nodig. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de ouders de ervaringen die ouders delen herkenbaar zijn voor alle deelnemers. 

 

Om lid te worden van het Ouderplatform ZEVMB kun je een email sturen naar buro@2cu.nu. Vermeld daarin je naam en dat je een ZEVMB-paspoort hebt. 2CU zal je inloggegevens toesturen en je welkom heten op het Ouderplatform!